Senior Software Engineer

Onze organisatie
TKH Security is onderdeel van de TKH Group en wij creëren wereldwijd op maat gemaakte innovatieve video management oplossingen. Wij werken met een 30tal collega’s vanuit Zoetermeer op nationale en internationale prestigieuze projecten zoals vliegvelden, Formule 1 circuits en stadions, maar ook op kleinere projecten zoals bijvoorbeeld de retailmarkt komen voor bij onze klanten. Ter uitbreiding van ons enthousiaste R&D team zijn wij op zoek naar een:

 

Senior Software Developer R&D (C++)

 

De functie
Als Senior Software Developer ben je werkzaam in een R&D team met 12 medewerkers. Wij bieden je de kans om het programmeren te combineren met je eigen ideeën en visie hierop. Wij werken voornamelijk met C++ maar andere programmeertalen kunnen ook voorkomen. Door je senioriteit kan je eventuele technische vragen van collega’s beantwoorden en ben je meewerkend voorman. Je werkt samen met je teamleden aan ons video management systeem VDG Sense. Je krijgt te maken met video storage, video content analyse, media streaming protocollen, QT, GCC, CMake, Boost, STL en het ontwerpen en bewaken van de gehele architectuur. Zelfstandigheid, technische interesse en de wil om jezelf en onze producten te ontwikkelen zijn doorslaggevend binnen deze functie.

 

De wensen

  • Ervaring met programmeren in C++ is een must
  • Een afgeronde hbo of universitaire studie richting informatica
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Zelfstandige werkhouding
  • Onderzoekend en leergierig karakter

 

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de ruimte om jezelf technisch en als persoon te ontplooien. Je komt bij aanname direct in dienst.

 

Reageren op deze vacature
Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan e-mail naar hrm@tkhsecurity.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.