Hoger Onderwijs


TKH Security biedt u slimme en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement, videobewaking, parkeerbeheer, parkeergeleiding en asset- & site beheer voor diverse marktsegementen. Ontdek hier de uitgebreide technologische oplossingen voor hoger onderwijs.


Hoger Onderwijs

Het hoger onderwijs, wat bestaat uit hogescholen en universiteiten, biedt een reeks unieke uitdagingen als het gaat om veiligheid, beveiliging en toegangscontrole voor studenten, medewerkers, parkeerbeheerders en facilitair managers.

TKH Security biedt het hoger onderwijs diverse technologische beveiligings- en parkeeroplossingen die ondersteunen bij uitdagingen zoals:
  • Optimaliseren van veiligheid en beveiliging
  • Verbeterde bewaking
  • Optimaliseren van de verkeersstroom
  • Het continu in de gaten houden van het parkeerbeleid
  • Het automatiseren van het referentieproces
  • Bepalen waar gebruikersgroepen parkeren.
Het installeren van een op camera gebaseerde slim detectiesysteem is een kosteneffectieve manier om het verkeer op locatie te stroomlijnen tijdens piekperiodes, om de naleving van verschillende gebruikersgroepen te beheren - om te voldoen aan de unieke behoeftes van event beheer – en de beveiliging en veiligheid te verbeteren die verder gaan dan een traditioneel bewakingssysteem.

Wij hebben een brede kennis van het marktsegment hoger onderwijs en zijn bekend met de specifieke behoeftes. Lees hieronder meer over onze oplossingen en de verschillende (inter)nationale projecten waarin wij betrokken zijn geweest.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Oplossingen

Gedreven door kennis, creativiteit en innovatie heeft TKH Security altijd een oplossing die past bij uw wensen. Voor dit marktsegment bieden wij u deze oplossingen aan.

 

Security-
management

Lees meer


Videobewaking

Lees meer

Parkeerbeheer

Lees meer


Parkeergeleiding

Lees meer
 

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van alles wat er speelt binnen onze organisatie gerelateerd aan corporate nieuws, productinnovaties en projecten. Hieronder vindt u de meest recente productinnovaties en projecten voor dit segment.