Infrastructuur


TKH Security biedt u slimme en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement, videobewaking, parkeerbeheer, parkeergeleiding en asset- & site beheer voor diverse marktsegementen. Ontdek hier de uitgebreide technologische oplossingen voor de infrastructuur sector.


Infrastructuur

Ons wegennet met bruggen, tunnels en dijken, vliegvelden, spoorwegen en waterwegen raakt steeds vaker overbelast. Een goede doorstroom en veiligheid zijn daar van groot belang.

TKH Security biedt de diverse infrastructuursectoren technologische beveiligingsoplossingen die ondersteunen bij uitdagingen zoals:
  • Het (tijdelijk) toegang geven aan medewerkers en aannemers voor specifieke ruimtes en/of locaties
  • Optimale doorstroom van voertuigen, schepen en vliegtuigen
  • Het monitoren van kritische omgevingen om snel in te kunnen spelen op veranderende verkeerssituaties
  • Bewaking van kritische omgevingen
  • Het tijdig kunnen reageren op storingen en inbraken
  • Registratie van medewerkers en aannemers.
U heeft uw gehele beveiliging en monitoring onder controle via één dashboard door gebruik te maken van geïntegreerde videobewaking, toegangscontrole, verkeersgeleiding en inbraakdetectie. Ongeacht de specifieke sector, wij hebben een passende oplossing voor u.

Wij hebben ruime ervaring met (inter)nationale infrastructuurprojecten en weten daarom als geen ander hoe wij u hierin kunnen ondersteunen. Lees hieronder meer over enkele van deze projecten en over onze oplossingen.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Oplossingen

Gedreven door kennis, creativiteit en innovatie heeft TKH Security altijd een oplossing die past bij uw wensen. Voor dit marktsegment bieden wij u deze oplossingen aan.

 

Security-
management

Lees meer


Videobewaking

Lees meer

Parkeerbeheer

Lees meer


Parkeergeleiding

Lees meer

Asset & Site Management

Lees meer

 

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van alles wat er speelt binnen onze organisatie gerelateerd aan corporate nieuws, productinnovaties en projecten. Hieronder vindt u de meest recente productinnovaties en projecten voor dit segment.