Over TKH Security


TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van slimme elektronische beveiligings-, veiligheids- en parkeersystemen.


Over TKH Security

Met ruim 25 jaar ervaring en door mee te denken met onze klanten bieden wij innovatieve totaaloplossingen op het gebied van securitymanagement, videobewaking, parkeerbeheer, parkeergeleiding en asset & site management.

Onze organisatie bestaat uit ruim 300 ervaren medewerkers die ernaar streven om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en de gebruikerservaring te verbeteren. Wij willen altijd gebruiksvriendelijke innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de markt, die gemakkelijk te installeren zijn met een focus op creativiteit, flexibiliteit en open architectuur.


Om internationaal te kunnen voldoen aan een hoog kwaliteitsmanagementniveau zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd en vinden er periodiek audits plaats om deze kwaliteitsgarantie te waarborgen.

Wij zijn wereldwijd gevestigd op 17 locaties en maken deel uit van TKH Group N.V.Vacatures


Onze organisatie bestaat uit ruim 300 ervaren medewerkers die ernaar streven om continu de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en de gebruikerservaring te verbeteren. Wij zijn altijd op zoek naar talent om onze afdelingen te ondersteunen. Ga voor de meest actuele vacatures naar onze jobs website.


Vacatures

Vragen?

Neem dan contact met ons op.


Contact

Geschiedenis

Lees meer

Service

Lees meer

MVO-beleid

Lees meer


Missie, visie en
kernwaarden

Lees meer

Communicatie-
richtlijnen

Lees meer