Geschiedenis

TKH Security bestaat uit zeven bedrijven die per 1 juli 2019 en 1 januari 2021 zijn samengevoegd.

Aasset Security was een distributeur in slimme electronische beveiligings- en veiligheidssystemen met locaties in Frankrijk, Duitsland en Italië.

Flexposure was markleider in Nederland en België in parkeer- en gebouwenbeheersystemen.

Keyprocessor was een speler op gebied van toegangscontrole, beveiligingsmanagement en asset- en site beheer.

Park Assist and ParkEyes hoofdkantoren zijn gevestigd in Noord-Amerika en Spanje en bieden ongeëvenaarde parkeergeleidingsoplossingen. De Park Assist en ParkEyes merken blijven behouden voor het volledige parkeergeleidingsassortiment wat o.a. bestaat uit sensoren, software en API’s, bewegwijzering, kentekenherkenning systemen, video inspectie en verlichting.

Siqura had meerdere locaties wereldwijd en een sterke positie als producent voor videobewaking hardware zoals beveiligingscamera’s, mobiliteitscamera’s, scheepscamera’s, explosieveilige en thermische camera’s, IP-video-encoders, ethernetswitches en glasvezelzenders.

VDG Security was een producent in flexibele systemen ten behoeve van beveiligingsmanagement en videobewaking.

Doordat de kernactiviteiten van elk van deze bedrijven complementair waren aan elkaar, kunnen wij onze huidige en nieuwe klanten wereldwijd slimme beveiligings-, veiligheids- en parkeeroplossingen bieden die eenvoudig te installeren zijn, de verwachtingen van de klant overtreffen en de gebruikerservaring verbeteren.

Met de consolidatie van onze activiteiten, breiden wij ons wereldwijde bereik uit met een sterke positie in Europa, Noord-Amerika, Australië en meerdere kantoren wereldwijd in zowel software als bijbehorende hardware voor:
  • Securitymanagement
  • Videobewaking
  • Parkeerbeheer
  • Parkeergeleiding
  • Asset & Site Management
Wij maken deel uit van TKH Group N.V.