Parkeren


TKH Security biedt u slimme en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen op het gebied van beveiligingsmanagement, videobewaking, parkeerbeheer, parkeergeleiding en asset- & site beheer voor diverse marktsegementen. Ontdek hier de uitgebreide technologische oplossingen voor de parkeerindustrie.


Parkeren

Parkeergelegenheden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van kleine parkeergarages of -terreinen bij bijvoorbeeld hotels tot enorme publieke parkeergarages of -terreinen bij vliegvelden of winkelcentra. Naast veiligheid wordt in deze garages ook de klantervaring steeds belangrijker. Zo blijven klanten immers bij u terugkomen en parkeren ze niet in een andere garage in de buurt. Daarnaast is een goede doorstroom in een parkeergarage of op een parkeerterrein van groot belang, want zo kunt u immers de meeste klanten op een dag ontvangen. Dit resulteert tot meer omzet.

TKH Security biedt eigenaren en exploitanten van parkeergarages en -terreinen technologische beveiligings-, parkeerbeheer en parkeergeleiding oplossingen die ondersteunen bij uitdagingen zoals:
  • Snel toegang geven aan bezoekers
  • Snel een parkeerplaats (terug)vinden
  • Bewaking van parkeergarage, -terrein en tijdelijk geparkeerde auto’s
  • Snelle doorstroom bij uitrijden
  • Efficiënter maken van de parkeergelegenheid
  • Verhogen van de klanttevredenheid.
U heeft uw gehele beveiliging, parkeerbeheer en -geleiding onder controle door gebruik te maken van geïntegreerde videobewaking, intercom systemen, toegangscontrole en parkeergeleidingssysteem. Dit is gemakkelijk te beheren, controleren en optimaliseren via één dashboard. Ongeacht de behoefte bij uw locatie of locaties, wij hebben een passende oplossing voor u.

Wij hebben vele eigenaren en exploitanten van parkeergarages en -terreinen als klant en weten daarom als geen ander hoe wij u hierin kunnen ondersteunen. Lees hieronder meer over onze oplossingen en de verschillende (inter)nationale projecten op gebied van parkeren waarin wij betrokken zijn geweest.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Oplossingen

Gedreven door kennis, creativiteit en innovatie heeft TKH Security altijd een oplossing die past bij uw wensen. Voor dit marktsegment bieden wij u deze oplossingen aan.

 

Beveiligings-
management

Lees meer


Videobewaking

Lees meer

Parkeerbeheer

Lees meer


Asset- & sitebeheer

Lees meer
 

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van alles wat er speelt binnen onze organisatie gerelateerd aan corporate nieuws, productinnovaties en projecten. Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten over relevante projecten binnen de overheid.